Hoe mogen we je helpen?

Over ons

Wij zijn sinds 1965 een onafhankelijk advieskantoor in financiële dienstverlening op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen. Ruim een halve eeuw geven wij betrouwbaar en onpartijdig advies.

Door kennis van zaken en aandacht voor de klant is ons kantoor uitgegroeid tot een regionaal werkend advieskantoor.

Onze enthousiaste medewerkers zijn in het bezit van de benodigde diploma’s en worden daarnaast continu opgeleid om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt bieden wij een compleet dienstenpakket.

Persoonlijk contact

Wij staan klaar om u persoonlijk te ontmoeten voor een nadere toelichting. Wij maken graag met u een afspraak om uw wensen en onze dienstverlening op elkaar te laten aansluiten.

U bent geen nummer in onze administratie, maar een zeer gewaardeerde klant voor wie wij altijd bereikbaar zijn. Voor uw verzekeringen, pensioen of hypotheek, voor een betrouwbaar en onafhankelijk advies, voor het regelen van uw schade of voor een direct antwoord op uw vraag.

Sterke positie

Sinds enkele jaren zijn wij onderdeel van het assurantiebedrijf Eijgendaal & van Romondt in Den Haag.  Dit  kantoor behoort tot de grotere verzekeringskantoren van Nederland. Door onze omvang zijn wij voor verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze gesprekspartner en mede hierdoor hebben wij nog meer mogelijkheden om producten te selecteren die het beste bij u passen op volstrekt onafhankelijke basis.

Onze dienstverlening eindigt niet met het afsluiten van een verzekering of hypotheek, maar begint daar feitelijk pas. Als financieel adviseur staan wij op de bres voor onze klanten. Als u schade heeft, zorgt onze schadeafdeling ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. We nemen u het regelwerk uit handen, onderhandelen met de verzekeraar en maken ons sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

Contact

Op deze website vindt u algemene informatie over onze producten, diensten en service. U kunt ook direct verzekeringen afsluiten. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie