Hoe mogen we je helpen?

Uw onderneming

U bent druk in de weer om van uw onderneming een succes te maken. Dat succes is afhankelijk van diverse interne en externe factoren. U voert de regie, neemt de beslissingen en zet de koers uit. Dat kan alleen als u realistisch met risico’s omgaat.

Goed risicobeheer betekent in kaart brengen welke risico’s uw bedrijf kent en wat de impact van schade is op de bedrijfscontinuïteit.  Vervolgens bepaalt u welke risico’s u zelf kunt dragen en welke u beter verzekert.  Ook het opstellen van een preventieplan is onderdeel van risicomanagement.

Het hangt helemaal van de aard van uw bedrijf af welke verzekeringen nodig zijn. Ga niet over een nacht ijs, maar zorg voor een grondige risico-analyse en uitgekiende verzekeringen.

Ziekte, langdurige arbeidsongeschiktheid, pensioenrechten, het zijn zomaar wat terreinen waarbinnen de wetgever allerlei richtlijnen heeft opgesteld. 

Bovendien kunnen ook binnen een CAO aanvullende eisen zijn gesteld. En dat alles legt wel de nodige druk op u als ondernemer. Geen gemakkelijke materie. 

Links vindt u informatie om u een beetje op weg te kunnen helpen. Bent u toe aan een verhelderend gesprek, dan maken wij daar graag tijd voor vrij.

U kunt ons bereiken via het tabje 'contact' rechts op uw scherm.