Hoe mogen we je helpen?

Fietsverzekering

De verzekering voor uw fiets
Uw fiets brengt u dagelijks naar uw werk. Bovendien brengt hij uw kinderen naar school en laat hij u in de weekenden al het moois van Nederland zien. Makkelijk, sportief en goed voor het milieu. Met de speciale Fietsverzekering ervaart u nog meer voordelen. U beschermt uw fiets tegen de risico’s van diefstal en schade. Ook als hij al een tijdje meegaat!

Waarom kiest u onze Fietsverzekering?

Voor alle soorten fietsen, ook voor ATB's, racefietsen en hybrides
Met de Fietsverzekering kunt u alle soorten fietsen verzekeren. Dus niet alleen uw damesfiets, omafiets of herenfiets, maar ook uw ATB, citybike, mountainbike, racefiets of hybride. Wij gaan er vanuit dat u uw fiets ’s nachts binnen zet en dat u de eerste eigenaar bent. Uw tweedehands fiets en een gehuurde fiets kunt u dus niet verzekeren.

Geldig in heel Nederland
Brede en verzorgde fietspaden, goede bewegwijzering en kaarten met fietsknooppunten. Nederland is een fietsland bij uitstek. Met onze Fietsverzekering is uw fiets in heel Nederland goed verzekerd.

Ook voor uw buitenlandse fietsvakanties
Maakt u graag lange fietstochten buiten Nederland? Geen probleem, met de Fietsverzekering blijft uw fiets in het buitenland gewoon verzekerd tegen schade en diefstal. Tot twee maanden lang!

Geen eigen risico als uw gechipte fiets wordt gestolen
Met een Datatag of AXA-chipslot geeft u fietsdieven minder kans. Een gechipte fiets is immers niet zo aantrekkelijk om te stelen. Even scannen en de politie weet direct of iemand de eigenaar is of niet. Kunt u aantonen dat uw gestolen fiets een Datatag of AXA-chipslot heeft? Dan betaalt u géén eigen risico.